Programma Kick-Off

Hoe kan RWB helpen aan een sterke en robuuste vrijetijdseconomie? RWB organiseert op 9 november a.s. van 13.30 – 16.00 uur een Kick-off voor wethouders, ambtenaren, DMO’s en ondernemers om te praten over vrijetijd in de toekomst. Wat zijn voor West-Brabant goede verhaallijnen? Hoe organiseer je het netwerk en hoe kan een ondernemer daar op inspringen?

De sessie wordt ingeleid door Johan de Beer (wethouder gemeente Zundert) en Goof Lukken (BUas). RWB heeft een inspirerend programma samengesteld. Goof Lukken vertelt over de laatste trends in de vrijetijdseconomie. VisitBrabant presenteert de herstelcampagne. Tussen de sessies door krijgen wethouders en partners het podium om te vertellen over hun bijdrage aan de sector.

Het programma
De Kick-off ‘beleven in West-Brabant’ is een energieke en prikkelende bijeenkomst voor en door bestuurders én partners uit Regio West-Brabant met inspirerende sprekers.

13:30                     Opening door Johan de Beer

13:50                     Inspiratiesessie door trendwatcher en vrijetijdsexpert Goof Lukken

14:45                     Herstelcampagne Visit Brabant door Sef Sweegers

15:45                     Wrap-up en vooruitblik naar het festival voorjaar 2021

Waar, wanneer en hoe?
Deze Kick-off op 9 november wordt digitaal aangeboden. Het enige wat je nodig hebt om deel te kunnen nemen aan deze bijeenkomst is een internetverbinding.
Meld je van te voren even aan via de website www.beleveninwestbrabant.nl en je ontvangt van ons alle verdere informatie.

En daarna?
De resultaten van deze Kick-off worden verwerkt en gepresenteerd op een tweede bijeenkomst in het voorjaar van 2021.